Zienswijze voorbeelden Hoogvliet, Spijkenisse, Geervliet en Heenvliet

Zienswijze voorbeelden Hoogvliet, Spijkenisse, Geervliet en Heenvliet

21 februari 2021 1 Door pvvnissewaard

Zienswijze indienen
PVV Nissewaard vraagt inwoners Hoogvliet, Spijkenisse, Geervliet en Heenvliet om een zienswijze in te dienen tegen realisatie Windpark Brielse Maasdijk, omdat zij ernstige overlast gaan ervaren van windmolens, die op De Plaatweg en Brielse Maasdijk (Spijkenisse Noord) geplaatst gaan worden.
U kunt tot en met dinsdag 23 maart 2021 een zienswijze indienen tegen realisatie van dit windmolenpark zoals in de NRD beschreven en deze sturen aan DCMR Milieudienst Rijnmond, t.a.v. Adviesloket Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 843, 3100 AV Schiedam onder vermelding van Zienswijze Windpark Brielse Maasdijk. Of een e-mail zenden aan zienswijze@dcmr.nl onder vermelding van Zienswijze Windpark Brielse Maasdijk.

Voorbeeld van zienswijzen
Omdat veel mensen het lastig en tijdrovend vinden om een zienswijze te schrijven, hebben wij voor Hoogvliet, Spijkenisse, Geervliet en Heenvliet voorbeelden gemaakt. Bedenk wel dat het uw zienswijze is. Een zienswijze is namelijk een persoonlijke brief, waarin u beschrijft hoe u de voorgenomen plannen ziet en of u het ziet zitten. Maar ook wat u er van vindt.
Pas de tekst naar eigen wens aan.

De onderstaande ZIP bestanden bevatten de PDF, MS Word DOCX, OTD zienswijze voorbeeldbrief. En als extra, de NRD en aankondigingen:

HoogvlietSpijkenisseGeervlietHeenvliet

Voor snelle inzage, deze links tonen meteen het PDF:

HoogvlietSpijkenisseGeervlietHeenvliet


Heeft een zienswijze indienen wel nut?
De Gemeenteraad van Nissewaard heeft met grote meerderheid ONS, PvdA, VDD, CDA, D66, LOB, CU/SGP en Liever Links besloten om Spijkenisse Noord, De Plaatweg en Brielse Maasdijk tot aan Geervliet te gaan gebruiken voor de realisatie van een windmolenpark van minimaal 18 MW.
Er is al een ontwikkelaar en ze zijn eigenlijk al begonnen.
Heeft het dan wel zin om een zienswijze in te dienen als het toch al is besloten?
Ja, aandacht van uit de media en protesten van burgers worden gehoord!
De Gemeenteraad van Nissewaard en De Provinciale Staten van Zuid-Holland kunnen uw zienswijzen in acht nemen en vervolgens van de plannen “Windpark Brielse Maasdijk” af zien.