PVV roept op om tegen Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) inzake Windmolenpark Brielse Maasdijk – Plaatweg te stemmen en een zienswijze in te dienen

PVV roept op om tegen Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) inzake Windmolenpark Brielse Maasdijk – Plaatweg te stemmen en een zienswijze in te dienen

10 februari 2021 1 Door pvvnissewaard

De NRD bevat absurde plannen en gaat Spijkenisse Noord (waarschijnlijk half Spijkenisse), Rotterdams Zuidelijk industriegebied, Hoogvliet en Geervliet van ernstige overlast voorzien. Tip: Geervliet is net als de vorige keer niet geschikt geïnformeerd.
Klik hier voor de NRD en check eerdere berichten, waar u zienswijzen kan indienen.
PVV Nissewaard zal een concept zienswijze voor u op deze site gaan maken.

Vandaag heeft PVV Nissewaard gemeenteraadslid Frank van Boven nog gesprekken met inwoners Heenvliet gehad en hen advies aan inwoners Spijkenisse Noord en midden Spijkenisse is, STEM NIET IN MET WINDMOLENS, NU NIET NOOIT NIET. De overlast in Heenvliet en Geervliet is ernstige overlast, altijd lawaai en geen cent gecompenseerd. Met een raampje open slapen kan niet i.v.m. geluidsoverlast. Spijkenisse Noord zal i.v.m. hoogbouw geluidsreflecties en dichter bij staande windmolens nog meer overlast als Heenvliet/Geervliet gaan ervaren.

Aan Rotterdams (Zuidelijk Botlek) industriegebied, bedenk dat u tussen 16:00 en 18:00 in de slagschaduw komt. De ernst is afhankelijk van de stand van de zon (seizoen). Denk aan veilig werken!

Hoogvliet, maak je borst maar nat, want eind middag en avonduren zijn voor u om van de slagschaduw te genieten.

En Wethouders en VVD/PvdA corifeën, die in het haventje (gaan) wonen, u krijgt slagschaduw in de late zomeravond en de geluidsoverlast zal u het hele jaar door bij noord – noordwestelijke winden bereiken.

Schade voor Nissewaard zal in de miljoenen lopen.
Bij slagschaduw en geluidsbeperkingen zal de exploitant mega verliezen lijden. Mede doordat slagschaduw en geluidsbeperking zal worden opgelegd. De minimale opwekking van 18 MW zal een blamage worden. De helft zal niet haalbaar zijn. Zonde van de verspilling van miljoenen. Geef de miljoenen aan onze burgers!

DENK TOCH NA, JE ZIT MIDDEN IN EEN DRUK BEVOLKT GEBIED!

PVV Nissewaard gemeenteraadslid,
Frank van Boven