Woensdag 13 januari 2021 groen licht voor start 4 Tiny Houses Gaddijk

11 januari 2021 0 Door pvvnissewaard

Op 23 september 2020 heeft PVV Nissewaard een motie ingediend voor het realiseren van chalets/containerwoningen/Tiny Houses. Deze motie werd door de gehele oppositie gesteund, maar afgeraden door de Wethouder, omdat er onder andere geen grond voor beschikbaar zou zijn.

Wij zijn uitermate verbaast en verrast dat deze grond toch beschikbaar blijkt te zijn.

13 januari wordt de kredietaanvraag voor het bouwrijp maken van grond voor de 4 Tiny Houses aan de Gaddijk behandeld. PVV Nissewaard zal dan nog een aantal vragen stellen.

Inmiddels hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen.
PVV Nissewaard is actief bezig naar het zoeken van kavels en maken van plannen met betrekking tot Tiny Houses (chalets of containerwoningen). Wij zien dit als een toegankelijke markt voor huurders/kopers zowel starters als senioren. Prijzen van o.a. chalets v.a. 35.000 euro zie o.a. reinachalets.nl.

Voor detailinformatie zie PDF link. Op blz. 6 staat plattegrond met de 4 geplande Tiny Houses.