PVV Verkiezingsprogramma 2021-2025. Het gaat om u. Deel 1 – Voorwoord

PVV Verkiezingsprogramma 2021-2025. Het gaat om u. Deel 1 – Voorwoord

13 januari 2021 0 Door pvvnissewaard

Klik voor het gehele PVV verkiezingsprogramma 2021-2025 in PDF.

INHOUD
Voorwoord
Uw Nederland
Uw cultuur en tradities
Uw zorg
Uw veiligheid
Uw economie, inkomen en pensioen
Uw woning en mobiliteit
Uw democratie en rechtstaat
Uw klimaatrealisme
Uw dieren, boeren en vissers
Uw onderwijs
Uw defensie en buitenland
Uw geld

Op 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Als u stemgerechtigd bent, gaat u bepalen hoeveel zetels een politieke partij gaat krijgen. De grootste partij heeft vervolgens de eer om coalitie-onderhandelingen te mogen voeren. Er wordt dan gekeken welke partijen de komende 4 jaar op basis van een regeerakkoord gaan samenwerken.
Het is van groot belang dat de PVV de grootste partij van Nederland wordt, want eenmaal in de coalitie kunnen we een groot deel van ons verkiezingsprogramma verwezenlijken.

In dit deel tonen we het Voorwoord:

De PVV is er voor u.

Voor mensen die in een Nederland willen wonen waar ze weer veilig zijn, een land waar we trots zijn op onze eigen cultuur en ons geen racisme laten aanpraten. Waar goede zorg als nationale topprioriteit wordt gezien. Een land waar we minder van ons inkomen aan belastingen hoeven te betalen omdat we stoppen met de miljardenuitgaven aan het buitenland, de kostbare massa-immigratie en klimaatsubsidies. Een land waar de
overheid dienstbaar is aan burgers en geen onschuldige mensen criminaliseert, zoals bij de Toeslagenaffaire.

Nederland wordt weer een soeverein land dat economisch samenwerkt met andere landen maar afscheid neemt van de onbetaalbare en corrupte politieke unie genaamd de EU. Waardoor we weer de baas worden over ons eigen geld. En weer een eigen immigratiebeleid kunnen voeren en onze grenzen kunnen sluiten voor gelukzoekers en immigranten uit islamitische landen. Want Nederland is overbevolkt en de islam hoort niet bij Nederland.

Om dat allemaal voor elkaar te krijgen is lef nodig. Er moet een einde komen aan de politieke lafheid in Den Haag. Politici zonder lef en ambitie die elkaar naar de mond praten en onderling de baantjes en de macht verdelen, heeft Nederland al genoeg. Het kabinet en parlement zitten er vol
mee.
Het wordt tijd voor gedurfde keuzes en daadkracht.

De meeste politieke partijen in dit land zijn onderling inwisselbaar geworden. Ze staan voor dezelfde massa-immigratie, voorliefde voor multikul, zelfhaat, diversiteitsgeneuzel, islamisering en de EU. De verschillende politieke partijen mogen dan een andere naam hebben, de smaak is hetzelfde: zoutloze middelmatigheid.

Ons land betaalt daarvoor al jarenlang een hoge prijs. Echte problemen worden niet benoemd, laat staan aangepakt. Men houdt zich liever bezig met het vervolgen van een oppositieleider en het om zeep helpen van onze tradities.

Gelukkig is er ook nog een ander Nederland. Daar wil ik voor opkomen!
Het Nederland van u, van mensen met realiteitsbesef. Mensen die niets voor niks krijgen en na een zware coronatijd willen werken aan een betere toekomst voor hun kinderen en kleinkinderen.

Mensen die geen vreemden in hun eigen land willen worden. Maar vast willen houden aan onze tradities en vrijheden. Mensen die weten dat de beloftes van Mark Rutte niets waard zijn. En dat er niets onverstandiger is dan vrij baan te geven aan de islamitische ideologie die ons onze vrijheid wil afpakken. Mensen met ruggengraat, die verlangen naar een sterk, soeverein, sociaal en trots Nederland.

Dát Nederland wil ik terug.

Een land waar mensen de zorg krijgen die ze nodig hebben, waar onze straten weer veilig zijn. Waar ons geld gebruikt wordt voor onze eigen mensen. Een land zonder hoofddoekjes maar met oer-Hollandse gezelligheid en respect voor ouderen. Een land waar buitenlanders niet langer worden voorgetrokken en onze eigen mensen niet meer
worden gediscrimineerd.

Ik heb de PVV opgericht om te strijden voor zo’n vrij, welvarend en onafhankelijk Nederland. En ik beloof u: daarvoor zullen we alles doen wat binnen onze democratische macht ligt.
Al 16 jaar ben ik geen vrij man meer, maar ik zal nooit zwijgen. Nooit buigen. Voor niemand. Met opgeheven hoofd zal ik blijven vechten voor Nederland en voor u. Politieke spelletjes, corrupte rechtszaken en islamitische fatwa’s zullen mij niet stoppen.

Ik hoop dat de PVV op uw steun kan rekenen op 17 maart. Maak ons zo groot dat andere partijen niet meer om ons heen kunnen. Zodat we kunnen afrekenen met de puinhopen van tien jaar links-liberale afbraak. En geen vreemden worden in ons eigen land.

Wij gaan Nederland weer opbouwen en sterker maken dan ooit tevoren.

Om het aan u terug te geven. Want het gaat om u. Het is uw land.

Het is tijd voor een nieuw begin.