PVV Verkiezingsprogramma 2021-2025. Het gaat om u. Deel 2 – Uw Nederland

PVV Verkiezingsprogramma 2021-2025. Het gaat om u. Deel 2 – Uw Nederland

16 januari 2021 0 Door pvvnissewaard

Klik voor het gehele PVV verkiezingsprogramma 2021-2025 in PDF.

INHOUD
Voorwoord
Uw Nederland
Uw cultuur en tradities
Uw zorg
Uw veiligheid
Uw economie, inkomen en pensioen
Uw woning en mobiliteit
Uw democratie en rechtstaat
Uw klimaatrealisme
Uw dieren, boeren en vissers
Uw onderwijs
Uw defensie en buitenland
Uw geld

Op 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Als u stemgerechtigd bent, gaat u bepalen hoeveel zetels een politieke partij gaat krijgen. De grootste partij heeft vervolgens de eer om coalitie-onderhandelingen te mogen voeren. Er wordt dan gekeken welke partijen de komende 4 jaar op basis van een regeerakkoord gaan samenwerken.
Het is van groot belang dat de PVV de grootste partij van Nederland wordt, want eenmaal in de coalitie kunnen we een groot deel van ons verkiezingsprogramma verwezenlijken.

In dit deel tonen we: Uw Nederland

Gedurende tien jaar Rutte zijn in Nederland zo’n 750.000 niet-westerse allochtonen binnengehaald. Jaar in jaar uit werden alle immigratierecords gebroken. Nederland is een overbevolkt land geworden. Asielzoekers, gezinsmigranten en andere gelukzoekers weten precies waar ze verblijfsvergunningen, huizen en uitkeringen krijgen. Ons land is verworden tot een migrantenparadijs waar zelfs illegalen nog worden gepamperd. En waar duizenden oplichters, die het vertikken om na afgewezen verblijfsaanvragen uit Nederland te vertrekken, altijd weer kunnen rekenen op een generaal pardon. Zelfs criminele asielzoekers worden hier nog getrakteerd op een verblijfsvergunning. Het bewijst dat alle VVD-praatjes over het beperken van immigratie en het aanpakken van asielcriminaliteit pure misleiding zijn.

Deze vreselijke slechtnieuwsshow wordt mede tot stand gebracht door de EU, die de Europese buitengrenzen niet kan en niet wil bewaken. Bovendien kunnen migranten door het ontbreken van binnengrenzen moeiteloos doorreizen naar Nederland. Ook terroristen maken gebruik van die gevaarlijke open grenzen. Nederland betaalt een veel te hoge prijs voor de massa-immigratie en voor de politieke lafheid om die een halt toe te roepen.

Onze verzorgingsstaat en alles wat onze ouders, grootouders en voorouders hebben opgebouwd, wordt weggegeven. Nederland is een onherkenbaar land geworden. Allochtone straatterroristen, vaak Marokkanen, terroriseren Nederlanders overal. In de wijken, op de stranden of in winkelcentra – overal wordt de Nederlandse gezelligheid verdrongen door Marokkaanse agressie. De gevestigde politiek heeft massa’s mensen geïmporteerd die niets met Nederland hebben en zich zelfs tegen onze samenleving keren.

Dat is het gevolg van het naar Nederland halen van de islam. De islam is in de eerste plaats geen religie, maar de meest gewelddadige politieke ideologie die er bestaat. Het woord islam betekent ‘onderwerping’ en dat is precies waar het op uit is: het bestrijden van alle niet-moslims, totdat alles en iedereen islamitisch is. Daarom is er overal ter wereld waar de islam een rol speelt, onvrijheid, ellende en geweld. De vrijheid en waardigheid van niet-moslims, weggezet als ‘kafrs’, wordt letterlijk en figuurlijk geweld aangedaan. Joden, christenen, homo’s, afvalligen en vrouwen zijn vaak de eerste slachtoffers van de islamisering; dat zien we helaas ook in Nederland.

Het is onvergeeflijk dat de politieke elite van Europa en van Nederland die verschrikkelijke islam met open armen heeft ontvangen. Overal om ons heen vinden nu de meest afschuwelijke terroristische aanslagen plaats; in eigen land zijn de brute moord op Theo van Gogh en de tramaanslag te Utrecht daar voorbeelden van.

En hoewel niet alle moslims gewelddadig zijn, is het een sprookje om te zeggen dat enkele rotte appels het voor de rest van de islamitische gemeenschap verpesten. Want ook hier vindt 70% van de moslims de islamitische regels belangrijker dan de democratisch tot stand gekomen Nederlandse wetten. En er is onder Nederlandse moslims ook brede steun voor een oproep om Mohammed-cartoons strafbaar te stellen. Met de islam zijn onvrijheid, discriminatie en geweld binnengehaald.

Het is de hoogste tijd om onze vrijheid te verdedigen. Om onze cultuur, onze manier van leven en onze kernwaarden veilig te stellen. Het terugdraaien van de islamisering van ons land is daarom het allerbelangrijkste dat nu in Nederland moet gebeuren. Het is een existentieel probleem: het voortbestaan van een vrij Nederland hangt af van de mate waarin we de islam weten terug te dringen.

Alleen de PVV heeft een visie ontwikkeld om Nederland te de-islamiseren, door bijvoorbeeld het verbieden van het verspreiden van de islamitische ideologie. En door het sluiten van de grenzen voor alle asielzoekers en migranten uit islamitische landen.
Genoeg is genoeg.

Daarnaast is een sterke inzet op remigratie cruciaal. Criminelen worden uitgezet (na intrekking van hun verblijfsvergunning of, in geval van een dubbele nationaliteit, het Nederlanderschap). Ook wordt het verblijfsrecht van Syriërs ingetrokken. Naast gedwongen remigratie wordt vrijwillige remigratie bevorderd. Denk aan al die Nederlandse moslims die de islamitische regels belangrijker vinden dan de Nederlandse wetten.
Als je volgens de regels van de islam en sharia wilt leven, vertrek je maar naar een islamitisch land!

Nederland is van ons!