Geervlieters voelen zich van alle kanten bedreigd: wegen, spoor en windturbines sluiten dorp in

4 augustus 2019 0 Door pvvnissewaard

AD 4 aug 2019: Geervlieters voelen zich van alle kanten bedreigd: wegen, spoor en windturbines sluiten dorp in
https://www.ad.nl/…/geervlieters-voelen-zich-van-alle-kant…/
PVV Nissewaard steunt Geervliet. Als inwoners Geervliet geluidsoverlast van de Groenekruisweg willen reduceren door een aarde geluidswal aan te vragen dan kan dat als burgerinitiatief. PVV raadslid Frank van Boven zal spoedig met een aantal mensen in Geervliet contact opnemen en indien gewenst meedenken hoe we dat kunnen realiseren. Op de aarde wal aan zuidzijde kunnen zonnepanelen komen, zodat we aan voorwaarden nieuwe participatiewet voldoen. Ook aan afwatering i.v.m. toekomstig heftiger weer moet worden gedacht.